Leden uitje vanwege het 45 jarig bestaan van Pytheas

Op 14 januari 2024 is er een grote groep (oud)leden afgereisd naar Zwolle om daar een mooie pot basketbal te bekijken tussen de Zwolle Hammers en ZZ Leiden. Dit uitje kwam voort uit het 45 jarig bestaan afgelopen zomer van onze basketbalclub Pytheas Winterswijk. De organisatie kon geen goede basketbalwedstrijd vinden rondom de data van onze clubverjaardag dus hebben we dit maar in dit nieuwe jaar gevierd.

De overwinning leek aan het begin al aan ZZ leiden toe te behoren, maar door steun van het thuispubliek (waaronder wij) werd het vanaf het 3e kwart een spannende wedstrijd. Telkens gingen we weer staan op de tribunes als het spannend werd en telkens wisselde het stuivertje. Helaas maakten de Hammers in het laatste kwart onnodig fouten waardoor het bezoekende team met de winst naar huis ging.

Na de wedstrijd had de organisatie een goed menu geregeld bij restaurant de Schoppe bij de Twee Bruggen. Waar we met veel plezier en smakelijk eten de mooie wedstrijd na konden bespreken. Rond 21.00 waren de meesten weer uitgestapt bij de verzamelplaats de Harmonie waar menig mens zei: “dit moeten we vaker doen”!

Het bestuur wil de organisatie bedanken voor de leuke activiteit, ook chauffeurs bedankt voor de moeite en wie weet gaan we dit nog eens herhalen.

Met sportieve groet,

Bestuur Pytheas

Tags: No tags

Add a Comment

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen