Gelukkig 2021

Ten eerste allen een gelukkig nieuwjaar gewenst ondanks de beperkingen waarin wij op het moment leven. In een normaal jaar hadden we rond deze datum een fantastische nieuwjaarsborrel gehad waar eenieder (met partner) kon toosten op het nieuwe jaar. Helaas is de realiteit anders. Terugdenkend aan een jaar geleden kunnen we ons vast nog best herinneren dat er ergens in een ander deel van de wereld een virus was welke zeer besmettelijk kon zijn. Het leek toen nog zo ver weg en we mochten nog gewoon de zaal in. Toen het virus Europa in zijn macht begon te krijgen werd het spannend en ging op een gegeven moment de zaal ook op slot. Aan het begin van dit seizoen na de eerste COVID-19 golf leek er weer een sprankje hoop en mocht de zaal weer open, maar nu weten we allemaal dat het van korte duur was.

Over twee weken zal er in de persconferentie waarschijnlijk nog geen groen licht gegeven worden voor de amateursport, wat er voor zorgt dat onze situatie nog niet verandert. Te zijner tijd zullen we ook weer een bericht op de site plaatsen.

Het allerbelangrijkste is natuurlijk ieders gezondheid en laten we dan maar vanuit huis in plaats van op een nieuwjaarsfeestje proosten op een gezond en sportief 2021!

Tags: No tags

Reacties zijn gesloten.