BBQ seizoensafsluiting

Dag Pytheas leden,

Wat gaat de tijd toch snel. Het basketbalseizoen is al zo goed als voorbij en ook de gezamenlijke afsluitende BBQ is alweer 2 weken geleden. Op 21 juni kwamen we gezellig samen op de mooie locatie aan de Bataafseweg, waar wij wederom gebruik konden maken van het “Bonte Atelier”. Er was een goed verzorgde bbq geregeld bij slagerij Gleis uit Aalten die ook voorgaande jaren een goede leverancier is geweest. De heren Luuk en Niels hebben het allemaal goed geregeld en de wijntjes en biertjes waren op de juiste temperatuur. Hoofddoel van die dag was het mooie recreanten seizoen afsluiten, elkaar diep in de ogen kijken en zeggen: “ga lekker zo door”. Sommigen namen dit wat te letterlijk, met als resultaat dat de avond pas rond 01.00 eindigde. De biertjes waren op, de wangen rood en voor sommigen zelfs de beentjes ook (toch lastig die stekende rode mieren, voor foto’s kunt u Vincent benaderen).

Conclusie: mooi avondje saamhorigheid voor deze mooie vereniging en voor sommigen zelfs een sportieve avond (de stoere fietsers die van ver kwamen). Voor de dames betekende deze bbq dan ook echt dat de zaal niet meer betreden zal worden en dat de woensdag nu in het teken staat van lekker met de fiets op pad, waardoor er weer een reden ontstaat om de dorst te lessen. Voor de heren betekende de bbq dat we gaan aftellen tot de laatste training, met als einddatum 5 juli 2023.

Gelukkig kunnen we in augustus de zaal al weer, zodat de goede vorm waarmee we dit sportseizoen afsluiten behouden blijft (bij sommigen dan). Diezelfde Luuk en Niels die alles zo goed gepland hadden, gaan in het nieuwe seizoen kijken naar een mooie activiteit voor de gehele vereniging. Houd de site en je mail inbox in de gaten en meld je aan zodra je kan!

Allen een fijne zomerperiode toegewenst en tot snel!

Groet,

Uw voorzitter

Tags: No tags

Add a Comment

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen