Wedstrijden

De wedstrijden van Pytheas kunnen gratis bezocht worden. De thuiswedstrijden worden in sporthal Spoorzone te Winterswijk of sporthal Stationsplein te Aalten gespeeld. Bijna alle wedstrijden zijn op zaterdag. Op deze site is alle informatie over de wedstrijden te vinden bij Competitie. We wensen iedereen veel kijkplezier bij een wedstrijd van Pytheas.

Mededelingen
Partnerclub Landstede
Give and Go is een partnerclub van Landstede Hammers in een samenwerking om basketbal in de regio te promoten. Landstede verzorgt hiervoor enkele clinics voor zowel onze spelers als de coaches en trainers en alle leden met aanhang kunnen tegen een gereduceert tarief naar hun wedstrijden toe! Voor meer informatie over kaarten kun je contact opnemen met Igor.
 
Basketball
Ben je opzoek naar een snelle sport, waarbij je in een team speelt? Zoek je een sport waar bij je lekker veel kan scoren? Zoek je een sport die wereldwijd bekend staat om zijn spectaculaire wedstrijden. De sport waarbij de mooiste acties gemaakt worden? Kom dan eens kijken bij een training van basketbalvereniging Pytheas Winterswijk. Misschien is basketbal wel de sport voor jou! Kijk hier wanneer we trainen!